Ville Paussu.

Ville Paussu – Koulutus antaa hyvät valmiudet esimiehen työtehtäviin

Työskentelen Mirka Oy:n tuotekehityspuolen testausosastolla Team Leaderina. Testausosaston pääasiallisiin tehtäviin kuuluu hiomatuotteiden testaus, testimenetelmien kehitys roboteille sekä hiontaratkaisujen löytäminen asiakkaan tarpeisiin. Tiimiini kuuluu tällä hetkellä 3 henkilöä.

Aloitin Team Leaderina noin vuosi sitten. Samoihin aikoihin hakeuduin esimiestyön osaajaksi koulutukseen ja suorittamaan lähiesimiestyön ammattitutkintoa. Lähiopiskelupäiviltä sain varmuutta ja tukea uuden työtehtävän tuomaan haasteeseen. Oli myös mielenkiintoista kuulla erilaisia näkemyksiä sekä haasteita erilaisilta aloilta, sillä itselläni on pitkä työhistoria samasta yrityksestä. Lähiopiskelupäivät olivat mielenkiintoisia ja uutta pohdittavaa tuli jatkuvasti. Opiskelu työnohessa toi myös mukavaa vaihtelua arkeen.

Koulutuksessa on tullut esiin monia asioita, joita olen voinut soveltaa omassa tiimissäni sekä työtehtävässäni. Paljon asioita on parannettu työturvallisuuden osalta. Työtehtäväkohtaista perehdytystä on myös mietitty uudelleen.

Koulutus antaa hyvät valmiudet esimiehen työtehtäviin sekä varmuutta ja konkreettisia keinoja Team Leaderinä toimimiseen.

Arkistot