Pöydällä kannettava tietokone, pöytäkone ja matkapuhelin.

Opi hyödyntämään digitaalisia markkinapaikkoja ja tehostamaan yrityksen näkyvyyttä somessa

Yrittäjän digitaidot -koulutus Lapin alueella

Lapin alueella toimivat yrittäjät voivat nyt vauhdittaa bisnestään panostamalla omiin digitaitoihinsa riippumatta siitä, missä päin Lappia asuvat.

Tehokas maksuton Yrittäjän digitaidot -koulutus on  pyörinyt verkossa kesäkuusta 2020 lähtien. Se vastaa uusien yrittäjien tarpeeseen kehittää digitaitojaan ja tehostaa yrityksen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Koulutus on kaksiosainen ja sopii kaikille yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille, jotka haluavat panostaa omaan osaamiseensa ja digitaalisiin mahdollisuuksiin yritystoiminnassaan. Koulutuksessa saa myös henkilökohtaista sparrausta digitaitoihinsa.

Hyödynnä digitaalisia markkinapaikkoja bisneksessä

Koulutuksen ensimmäisessä osassa tutustutaan käytetyimpiin verkkokauppa-alustoihin, maksutapoihin ja verkkokaupan logistiikkaan. Yrittäjä oppii huomioimaan verkkokaupan valinnan kannalta olennaiset asiat ja ymmärtämään, miten yritys voi hyödyntää digitaalisia markkinapaikkoja bisneksessään.

Tehosta yrityksen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa

Koulutuksen toisessa osassa yrittäjä oppii perusasiat vaikuttavien somepostauksen tekemiseen. Yrittäjä oppii graafisen suunnittelun ja kuvankäsittelyn perusasioita ja sitä, miten ilmaisohjelmia voi käyttää postausten luomiseen. Koulutuksessa opetellaan esimerkiksi Canvan, Adobe Sparkin ja Lightroomin käyttö.

Yrittäjä opppii myös ylläpitämään sometilejään säännöllisesti ajastamalla julkaisuja ja laatimalla sisältösuunnitelman. Koulutus opettaa seuraamaan ja mittaamaan postausten tehokkuutta.

Milloin koulutukset ovat?

Katso seuraavat toteutukset sivultamme Yrittäjyysvalmennus Lapissa

Kaikki koulutukset klo 9.00-15.00.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittaudu koulutukseen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan Lapin TE-toimiston kautta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis varata paikkansa pian!

Koulutus on tarkoitettu Lapin alueella asuville ja siellä toimiville yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoimintaa suunnitteleville.

Lisätiedot

Suomen Yrittäjäopisto toteuttaa koulutusta yhteistyössä Lapin TE-toimiston kanssa osana Lapin yrittäjyysvalmennuksia. Koulutus on maksuton.

Uutista päivitetty 4.5.2021: päivitetty koulutusten aikatauluja, kohderyhmää ja linkki koulutussivulle.

Arkistot