Olemme tottuneet siihen, että keväinen lukukauden loppuminen tarkoittaa todistusten saamista ja valmistujaisjuhlien viettämistä. Nyt saamme seurata ilmoituksia virtuaalisista valmistumistilaisuuksista ja ansaitut juhlat siirretään myöhäisempään ajankohtaan. Poikkeuskevät on tehnyt poikkeuksia myös tämän tärkeän juhlapäivän viettämiseen.

Valmistujaisjuhlia ympäri vuoden

Suomen Yrittäjäopiston opiskelijat voivat viettää valmistujaisjuhlia pitkin vuotta. Ammatillinen aikuiskoulutus on ympärivuotista ja valmistujaispäiviä vietetään oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.  Nykypäivän työelämän osaamisvaatimukset kasvavat koko ajan ja edellyttävät aikuisiltakin jatkuvaa osaamisen kehittämistä.  Olemme aidosti menneet kohti yksilöllisiä koulutuspolkuja, jotka rakennetaan opiskelijan osaamistarpeesta lähtien.

Opiskelu ajasta ja paikasta riippumatonta

Opiskeluiden saavutettavuus on hurjasti parantunut, sillä opiskelusta on muodostunut entistä enemmän ajasta ja paikasta riippumatonta. Monipuoliset oppimisympäristöt ja verkkokoulutusten kehittyminen ovat mahdollistaneet joustavien ja käytännönläheisten koulutusten järjestämisen. Asiantuntijaohjaus on hyvin toteutettavissa myös sähköisiä välineitä käyttäen.

Tarvittava osaamisen hankkiminen voi kertyä hyvin erilaisista kursseista, ohjelmista ja työssäoppimisesta. Hyvä asiakaskokemus ja koulutuksista saatava hyöty on saavutettavissa myös verkkokoulutuksissa.  Hyvään asiakaskokemukseen Suomen Yrittäjäopisto on pyrkinyt kehittämällä koko koulutusprosessia verkkokoulutuksissa  jo vuosien ajan.

Osoitus osaamisestasi

Vietät valmistujaisjuhlia nyt lukukauden lopuksi tai olet saanut opiskelusi valmiiksi jo aiemmin kevään aikana, olet juhlapäiväsi ansainnut.  Valmistuminen ja tutkintotodistuksen saaminen on osoitus osaamisesta. Ole siis aidosti ylpeä suorituksistasi.

 

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!

Jorma Kukkeenmaki

Jorma Kukkeenmäki
rehtori, toimitusjohtaja
jorma.kukkeenmaki@syo.fi

 

Valmistuminen ja tutkintotodistuksen saaminen on osoitus osaamisesta. Ole siis aidosti ylpeä suorituksistasi!

 

Arkistot