Minna Paukku syoblogi

Maatilayrittäjä, mistä puuttuva palanen?

Elämämme on kuin palapeli tai useampi palapeli, joihin haemme puuttuvia palasia saadaksemme kokonaisuudet hallintaan. Meillä on useita erilaisia asioita koskettavia palapelejä, jotka liittyvät esimerkiksi perheeseen, maatilasi yritystoiminnan tukemiseen tai kehittämiseen ja oman osaamisen kasvattamiseen.

Jonkun palapelissä on 100 palaa ja jonkun 1000. Palojen määräkin on yksilöllistä. Nämä palapelit ovat kaikki meidän elämäämme ja toiveemme tietenkin on saada palapelit juuri sellaisiksi kuin kussakin elämäntilanteessa on tarve.

Kuuntele blogi podcastina
klikkaa kuulokkeita

Palasista voidaan rakentaa kokonaisuus

Jos yritystoimintasi ja osaamisesi palapelistä puuttuu palasia, voimme me olla apunasi sen valmiiksi saattamisessa. Suomen Yrittäjäopiston koulutukset mahdollistavat juuri tämän. Oli tavoitteenasi sitten sen yhden tai useamman palan tarve, niin palaset ovat meidän kauttamme löydettävissä.

Jos oman osaamisen palapelistäsi puuttuu esimerkiksi talouteen, johtamiseen, esimiestyöhön tai muihin liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä asioita, niin me voimme rakentaa sinulle sellaisen paketin palasista kuin tarvitset.

Tietyistä palasista muodostuu kokonaisuus, joka on usein koko tutkinto, tutkinnon osa tai lisäkoulutus. Henkilökohtaiset koulutusohjelmamme tarjoavat juuri tämän mahdollisuuden ja kartoitamme tilanteesi yhdessä.

Jos yritystoimintasi tai osaamisesi palapelistä puuttuu palasia, voimme me olla apunasi.

Ohjausta ja tukea palapelin rakentamiseen

Ohjaajamme kulkevat rinnallasi tukien opiskeluasi ja kouluttajamme antavat sinulle omilla kursseillaan juuri ne sinulta puuttuvat palaset. Näin voit saada palapelisi valmiiksi.

Joskus emme tiedä, mitä palasia yritystoiminnastamme tai osaamisesta tarvitsemme – silloinkin me voimme auttaa sinua.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, etsitään yhdessä sinun puuttuvat palasesi!

Minna Paukku
Minna Paukku.

Minna Paukku

koulutussuunnittelija

minna.paukku(a)syo.fi


Arkistot