Agrin koulutuksilla maatalouteen tasapainoa.

Maatilan Hallintojohtaja -hankkeen info verkossa 16.9.2021

OY-maatilan toiminta – keskeiset asiat haltuun!

Infotilaisuus 16.9.2021 klo 10.00 – 10.30

Maatilojen osakeyhtiöittäminen on ollut viime vuosina yksi mielenkiintoisimmista trendeistä, jota maataloudessa on nähty. Sen johdosta olemme saaneet Etelä-Pohjanmaalle paljon uusia toimitusjohtajia, osakkaita ja osakeyhtiössä muutoin toimivia henkilöitä.

Me Suomen Yrittäjäopistossa olemme koonneet kaikki keskeiset maatilaosakeyhtiön hallintaa koskevat asiat yhdeksi koulutuskokonaisuudeksi, joka kantaa nimeä Maatilan Hallintojohtaja -Osakeyhtiön hallittu johtaminen.

Hankkeessa pääteemoina ovat mm. taloudenhallinta, suunnitelmallinen tekeminen sekä hallinnolliset ja lakiin perustuvat näkökulmat. Voit tilata koulutuksen aikataulutetun ohjelman jo ennakkoon tästä (avautuu uuteen välilehteen).

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Tapahtuma edellyttää ilmoittautumista 

Ilmoittautumalla saat osallistumislinkin webinaariin sekä muistutuksen tapahtumasta. Linkin kautta voit ilmoittautua myös muihin SYOagrin infotilaisuuksiin samalla kertaa. Tilaisuudet järjestetään Teams-webinaareina, suositeltu selain joko Chrome tai Edge.

Tutustu SYOagriin ja koulutustarjontaan

Suomen Yrittäjäopiston agritiimi tarjoaa koulutus- ja kehityspalveluita niin maatilayrittäjille kuin maatilojen sidosryhmillekin. Olemme maataloussektorin aito kumppani, joka vahvistaa maaseudun yritystoimintaa.

Kehitä maatilasi yritystoimintaa verkossa.

Arkistot