Asiakkuuspäälliköt SYO-ratkaisupalvelut yrityksille.

Koulutusvinkit teknologiayrityksille

Teknologisten ja tuotannollisten alojen koulutuksissamme opiskelee vuosittain n. 400 opiskelijaa, jotka hakeutuvat mukaan itsenäisesti tai oman työpaikkansa kautta. Koulutuksessa päivitetään tietoja ja saadaan uutta osaamista, joka vastaa työelämän tarpeisiin ja parantaa työnantajayritysten kilpailukykyä monin eri tavoin.

Mitä meillä sitten opiskellaan? Tässä vinkit hyödynnettäväksi!

CAD-ohjelmien perusteita ja sujuvaa käyttöä

Koulutamme yleisimpiä suunnittelun ja mallintamisen ohjelmistoja, joita ovat AutoCAD, SolidWorks, Inventor sekä rakennusalalla Revit Architecture. Ohjelmistojen avulla opiskelija pystyy tekemään mm. suunnittelijan töitä, käsittelemään mallinnettua tietoa ja hyödyntämään ohjelmista saatavia 2D- ja 3D-malleja esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin tukena. Koulutukset pidetään verkkototeutuksina.

Robotiikan ja automaation osaamiselle on kysyntää

Kanssamme opiskelija pääsee tutustumaan robotiikan ja sitä ympäröivän automaation perusteisiin ja saa hyvän käsityksen sen tuomista mahdollisuuksista teollisissa ympäristöissä. Teorian tarjoilemme verkossa, mutta harjoitukset robotin kanssa voidaan suorittaa monimuotoisesti joko etänä tai lähietäisyydeltä mobiilien robottiemme ansiosta. Tällöin aiheen opiskelu mahdollistuu ympäri Suomen.

ICT-osaamista työelämän tarpeisiin

Toteutamme työelämälähtöistä tieto- ja viestintäteknologian koulutusta joustavasti verkko-opintoina! Opintojen laajuuden ja sisällön voi valita itse oman mielenkiinnon ja työtehtävien mukaisesti. Mahdollisuus on saavuttaa tutkinto tai täsmäosaamista itseään kiinnostavasta aihekokonaisuudesta. Opinnoista on hyötyä mm. tietohallinnon tehtävissä tai eri alojen ohjelmistojen ylläpitotehtävissä toimiville henkilöille.

Esimiestyöstä tehoa tuotantoon ja työhyvinvointiin

Koulutamme yritysten esimiehiä monialaisesti ja -ammatillisesti monissa esimiestyötä kehittävissä toteutuksissa. Esimerkiksi Tuotannon Esimies-koulutus on suunnattu erityisesti teollisuuden työnjohtajille, jotka työssään pitävät käsissään niin tuotannon toimivuuden kuin henkilöstön työtyytyväisyyden avaimia. Toteutamme myös verkossa sekä ryhmämuotoisina lähiesimiestyön koulutusta!

Liiketoimintaosaamista taloushallinnosta myyntiin ja markkinointiin

Laajasta liiketoiminnan koulutusvalikoimastamme löytyy tarpeita vastaavia kokonaisuuksia kattavasti!

Näissä voi kouluttautua lyhyesti tai pitkästi, täsmänä tai laajemmin – mutta aina nonstoppina ja verkossa, kouluttajan aidon ohjauksen kanssa! Teemoina ovat mm. kirjanpito, palkkahallinto, tilinpäätös, myynti ja markkinointi sekä henkilöstöhallinto.

Eikä siinä vielä kaikki…

Vaikka tarjontamme onkin laajaa, varmasti jotain vielä puuttuu. Onko yrityksellänne tarve, johon haluaisit ratkaisun, mutta et vielä tiedä, mistä sen löytäisit?

Ehdottaisin, että katsottaisiin ratkaisu yhdessä! Laajan verkostomme avulla pystymme mukautumaan monenlaisiin toteutuksiin, yritykselle vaivattomalla tavalla.

Soita vaikka!

Haluatko kuulla lisää koulutusvinkkejä? Voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Nähdään myös Alihankinta-messuilla 27.-29.9.2022!

Jenni Koski.

Jenni Koski
asiakkuuspäällikkö
jenni.koski(a)syo.fi
050 5541 440


Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallisesti vaikuttava työvoiman kouluttaja ja mukana lukuisten teollisten yritysten matkassa. Tarjoamme teknologian ja ICT-alan koulutuksia sekä liiketoiminnan ja esimiestyön kokonaisuuksia, jotka vastaavat yritysten käytännön osaamistarpeisiin.

Arkistot