Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yksinyrittäjäakatemia

Yksinyrittäjäakatemia – käytäntöä ja verkostoitumista

Haluatko kehittyä yrittäjänä käytännönläheisessä koulutuksessa, joka järjestetään lähiopetuksena ja saat samalla mahdollisuuden verkostoitua  muiden yrittäjien kanssa. Jos vastaat kyllä, Yksinyrittäjäakatemia on sinun valintasi! Yksinyrittäjäakatemiassa voit osallistua ajankohtaisiin tilaisuuksiin, verkostoitua ja oppia uutta.

Startit ja infotilaisuudet

Seuraavat startit 25.3.2020 Seinäjoella ja 28.4.2020 Hämeenlinnassa

 

 

 

 

Kenelle sopii

nuoli-oikea-80

Yksinyrittäjäakatemia sopii käytännönläheistä valmennusta ja ajankohtaista tietoa hakeville sekä verkostoitumista kaipaaville juuri aloittaneille tai jo pidemmän yrittäjätaipaleen kulkeneille.

Kouluttajan terveiset Yksinyrittäjäakatemiasta

Maiju Tuomaalaan terveiset edellisestä ryhmästä:

”Olemme yhdessä suunnitelleet mm. verkkokaupan toteutusta ja markkinointia yritysten tarpeisiin. Ryhmässä on tapahtunut valtavasti verkostoitumista ja toisilta oppimista. Osalla on ollut kokemusta yrittäjyydestä jo kauan, osa on vasta yrittäjyyden alkutaipaleellaan. Opiskelijat ovat olleet aktiivisia lähipäivissä ja ovat myös lähipäivien välillä toimineet muun muassa Facebook-ryhmän kautta. Siellä on käyty keskusteluja ja jaettu vinkkejä hyvistä käytänteistä”

Valmennuksen sisältö – verkostoitumista ja uutta oppia

Yksinyrittäjäakatemissa lähipäivien lisäksi on mahdollisuus osallistua erilaisiin yrittäjille järjestettäviin teematapahtumiin. Mikä parasta, tämän kaiken mukavan yhdessäolon lisäksi lopputuloksena syntyy yrittäjän ammattitutkinto. Tutustu tutkinnon perusteisiin tarkemmin yrittäjävalmennus -sivullamme.

Valmennus on rakennettu yrittäjien tarpeita kuunnellen ja käytännönläheisesti toteuttaen. Tavoitteena on, että jokainen saa rakennuspalikoita yrittäjän taipaleelleen, ajankohtaista tietoa ja oppia sekä vertaistukea yrittäjäkollegoiltaan. Alla olevassa kuvassa on esitetty Yksinyrittäjäakatemian mallisisältöä. Jokaisen paikkakunnan teemat vaihtelevat hieman.

(Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana)

yksinyrittaja

Tutustu tarkemmin Yksinyrittäjäakatemia -konseptiin Yrittäjien sivuilla.

Ryhmässä on tapahtunut valtavasti verkostoitumista ja toisilta oppimista.

Suomen Yrittäjäopisto

Maksu

Valmennuksen hinta on 400 €, mutta kun liityt yrittäjäjärjestön jäseneksi tai olet jo jäsen, saat valmennuksen ja tutkinnon puoleen hintaan eli 200 €:lla.

Kysy lisää Yksinyrittäjäakatemiasta meiltä tai ilmoittaudu mukaan!

Ulla-Mari Leivo
koulutussuunnittelija
ulla-mari.leivo(a)syo.fi
p. 010 8414 083

Suvi Peltokangas
yritystoiminnan kouluttaja
suvi.peltokangas(a)syo.fi
p. 010 8414 080

Oletko kiinnostunut koulutuksesta – ota yhteyttä

Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.