Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yritysneuvonnan asiantuntija - verkossa ja livenä

Toimitko yrittäjien tukena ja haluat kehittää yritysneuvonnan taitojasi?

Olet omalla alallasi osaaja, mutta haluat vahvistaa neuvontatyöhön liittyvää osaamistasi ja erityisesti erilaisten ihmisten ja yritysten ohjaamisen taitoja.

Yritysneuvojakoulutus on tarkoitettu yritysneuvonnan ammattilaisille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan neuvontatyössä.  Yritysten neuvonta voi olla kokoaikaista tai voit tehdä sitä muiden työtehtäviesi ohella.

Yritysneuvojan työ vaatii osaamisen päivittämistä alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Neuvottavien tarpeet digitalisoituvassa ympäristössä voi haastaa kokeneenkin neuvojan. Valmennuksen ja tutkinnon suorittamalla vahvistat viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi ja saat tukea haastaviin asiakastilanteisiin neuvontatyössä. Kehität myös yhteistyö- ja kumppanuustaitojasi sekä yritystoiminnan kokonaisvaltaista osaamistasi.

Seuraava startti Helsingissä 17.11.2020

Nyt myös mahdollisuus suorittaa koulutus verkko-opintoina – kokonaan tai osittain. Kysy lisää!

 

Tutustu blogien kautta koulutuskokemuksiin!

Yritysneuvojaksi keväällä 2019 valmistunut Karkelon yrittäjä Katja Hynninen kuvailee opintojaan näin: ”Lähipäivät olivat oppimisen kannalta tärkeitä. Luennot olivat kiinnostavia ja opettajat alan huippuammattilaisia. Opiskeluryhmässämme oli todella hyvä henki. Opiskelutovereilta sain vertaistukea opiskeluun ja uusia näkökulmia yrittäjyyteen. Ilmapiiri oli avoin ja inspiroiva.” Lue Katjan opiskelijatarina kokonaisuudessaan.

 

Pitkään yrittäjänä toiminut Mervi Sensio kuvaa tulevaisuuttaan valmennuksen jälkeen: ”Koen, että tehtäväni tässä työssä on enemmänkin kysyä yrittäjältä kysymyksiä, joihin hän itse luultavasti jo tietää vastaukset, mutta ei ole niitä ääneen vielä sanonut. Haluan avata yrittäjälle uusia näkökulmia, herättää huomiota ja havainnoida asioita, joihin yrittäjän silmät ovat ehkä turtuneet tai hoksata asioita, joita yrittäjä ei ole jaksanut hoksata. ” Lue Mervin opiskelijatarina kokonaisuudessaan.

 

Lue vastuukouluttajan blogi Mitä ihmeen yritysneuvontaa?

Yritysneuvojan koulutus soveltuu

nuoli-oikea-80

  • yritysneuvontaa tekeville henkilöille toimialasta riippumatta
  • tarjoaa lisäoppia ja työkaluja neuvontatyöhön
  • voit toimia yritysneuvojan tittelillä tai tarjota yritysneuvontaa muiden esim. yrityksen talousasioihin tai mainosasioihin liittyvien yrityspalvelujesi ohella
  • voit toimia joko julkisella tai yksityisellä sektorilla

Verkostoitumista lähiopetuksessa

Kyseessä on kokonaisvaltainen valmennus, jossa keskitytään yritysneuvontatyössä tarvittavan osaamisen kehittämiseen. Valmennuksen aikana vahvistat liiketoiminnan analysointitaitojasi, yrityksen talouteen ja rahoitukseen liittyvää osaamistasi sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Henkilökohtainen DISC-analyysi parantaa itsetuntemusta ja antaa työkaluja tehostaa yhteistyökumppanien kanssa työskentelyä. Valmennuksessa kasvatat verkostojasi ja saat vertaistukea toisilta yritysneuvontaa tekeviltä henkilöiltä.

Ennen opintojen alkamista tulet laatimaan vastuukouluttajan ohjaamana henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, joka huomioi aikaisemmin hankkimasi osaamisen.  Sinulle tullaan laatimaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka kehittää ammattitaitoasi vastaamaan tavoitteitasi ja tutkintovaatimuksia. Valmennus sisältää yhteisiä kokoontumisia toisten yritysneuvontatyötä tekevien kanssa, henkilökohtaista ohjausta, vertaisoppimista ja -arviointia sekä itsenäistä kehittämistyöskentelyä. Valmennus kestää reilun vuoden.

Valmennus keskittyy olennaiseen ja tarjoaa ajankohtaista tietoa ja käytännön työvälineitä yritysneuvontatyön tueksi.

Suoraan tutkintoon?

Oletko jo pitkään työskennellyt yritysneuvonnan parissa ja sinulla on jo tutkinnossa vaadittava osaaminen? Voit myös suorittaa tutkinnon ilman tutkintokoulutusta. Kouluttaja tunnistaa osaamisesi ja ohjaa sinut tutkinnon suorittamiseen.

Mikäli tarvitset liiketoiminnasta hieman lisäoppia, räätälöitte vastuukouluttajan kanssa sinun osaamistarpeidesi mukaisen kokonaisuuden kursseistamme ja suoritat yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon. Kysy lisää vaihtoehdoista.

 

Yritysneuvojan koulutus antaa lisäarvoa neuvontatyöhön

Suomen Yrittäjäopisto

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa valmiudet toimia yritysneuvonnan laaja-alaisena osaajana. Tutkintoa suorittavalla henkilöllä on usean vuoden kokemus yritysneuvonnasta, vankka yritys- ja liiketoiminnan yleinen osaaminen sekä vahva toimialaan tai osaamisalaan liittyvä osaaminen. Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin.

Maksut

Valmennuksen ja tutkinnon hinta on 790 €. Kysy myös oppisopimusmahdollisuutta.

 

 

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan hakeudu -linkin kautta!

Maija Peuhkurinen
yritystoiminnan kouluttaja
050 4216 633
maija.peuhkurinen(a)syo.fi

Sanna Möller-Aaltonen
koulutuspäällikkö
050 523 2648
sanna.moller-aaltonen(a)syo.fi

Oletko kiinnostunut koulutuksesta?
Ota yhteyttä!

Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista...

Työnohjaus goes business -koulutus

Työnohjaus goes for business -pätevöidy työn kehittämisen asiantuntijaksi

Kehity aktiiviseksi ja tavoitteelliseksi organisaatiokulttuurin kehittäjäksi

Johtamiskoulutus

Johtamisen haasteet haltuun – johtamiskoulutusta verkossa ja livenä
Yrittäjäkoulutus verkossa

Yrittäjäkoulutus verkossa

Yrittäjäkoulutusta verkossa – tutustu tarjontaan!
Maatilojen kumppanille

Maatilan yritysneuvojan valmennus

Parempaa kumppanuutta maatilayrittäjien kanssa.
johtamisvalmennusta

Johtamisohjelma Leader

Hyvä johtaminen ja johtajuus ovat avain tulevaisuudessa menestymiseen. Tule hakemaan omat avaimesi! Konkretiaa ja käytännönläheistä yksilövalmennusta.  
Talousasiantuntijan koulutus verkko-opintoina

Taloushallinnon asiantuntijan koulutus verkossa

Täsmällisempään osaamisen päivittämiseen tai kohti liiketoiminnan erikoisammattitutkintoa!