Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Aloittava yrittäjä

Suunnitteletko yrityksen perustamista? Onko sinulla taitoa ja liikeidea, mutta tarvitset lisäoppia yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä? Aloittavan yrittäjän valmennuksemme ja liiketoimintapalvelumme auttavat ottamaan ensimmäiset askeleesi yrittäjänä.

Tutustu aloittavalle yrittäjälle suunniteltuihin palveluihin tai ota yhteyttä.

Ulla-Mari Leivo
koulutussuunnittelija
010 8414 083
ulla-mari.leivo(a)syo.fi

Yrittäjävalmennus verkossa

Yrittäjävalmennusta verkossa – tutustu tarjontaan!

maahanmuuttajayrittaja

Yrittäjänä Suomessa – yrittäjävalmennus

Toimitko maahanmuuttajayrittäjänä Suomessa ja haluat kehittää yritystoimintaasi? Vai haaveiletko yrityksen perustamisesta ja tarvitset lisätietoa yrittäjyydestä Suomessa sekä ammattitutkinnon?

Yksinyrittäjäakatemia – lähivalmennusta yrittäjille

Haluatko verkostoitua muiden yrittäjien kanssa? Haluatko saada samalla lisäoppia digimarkkinoinnista, asiakkuuksista ja talousasioista ja osallistua ajankohtaisiin yrittäjyyttä tukeviin tilaisuuksiin? Lähde mukaan Yksinyrittäjäakatemiaan!    

Tavaraliikenneyrittäjäksi

Tavaraliikenneyrittäjäksi tai liikenteestä vastaavaksi

Täsmätuotteet

Haluatko suorittaa yksittäisiä kursseja, osatutkintoja tai rakentaa oman koulutuskokonaisuutesi? Tutustu myös uusiin koulutustuotteisiimme.

Koulutusideasi?

Onko organisaatiollasi tarve saada koulutusta? Onko sinulla idea koulutuksesta, mutta ei kouluttajaa? Haluaisitko saada juuri sinulle räätälöityä koulutusta – joko lähiopetuksena tai verkkototeutuksena?