Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Vaatetus

Luovuutta ja teknisten taitojen hallintaa

Vaatetus on jokaisen arkipäivää, mutta vaatteiden suunnittelu ja valmistaminen eivät sen sijaan ole. Suomen Yrittäjäopiston vaatetusalan opinnoissa voit opiskella alan ammattilaiseksi.

Vaatetusalan ammattilaiseksi

Vaatetus ammattina edellyttää luovuutta, yrittäjähenkisyyttä ja taitoa ajatella asiakaslähtöisesti. Tärkeää on myös erilaisten ammattiin liittyvien teknisten taitojen hallinta. Kaikkea tätä voit opiskella meillä Suomen Yrittäjäopistolla.

Suomen Yrittäjäopisto jatkaa TEAK Oy:n vaatetusalan koulutuksia samalla korkealla laadulla ja käytännönläheisyydellä kuin ennenkin. Uskomme, että käytäntö on paras opettaja.

Mittatilausompelijan koulutus

Mittatilausompelijan koulutus valmistaa sinut vaatetusalan ammattilaiseksi, jolla on taito valmistaa erilaisia vaatteita. Koulutuksessa käydään läpi kaikki vaatetuksen tuottamisen vaiheet suunnittelusta ja kaavoituksesta ompeluun ja viimeistykseen.

Koulutuksen yhteydessä voit suorittaa myös yrittäjyysopintoja, mikäli aiot yrittäjäksi. Tutustu koulutuksiin ja hae mukaan. Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää yhteyshenkilöltämme.

Kysy lisää Jarilta:

Jari Viitasalo
050 3948 826
jari.viitasalo(a)syo.fi

Koulutuksia ei löytynyt. Ole hyvä ja koita päivittää sivu