Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Ammatillisten perustutkintojen Yhteiset tutkinnon osat

YTO -kurssit joustavina verkko-opintoina

 

Yhteiset tutkinnon osat ovat osa ammatillista perustutkintoa. Ilman niitä ammatillista perustutkintoa ei voi suorittaa. Pakollisia tutkinnon osia tulee suorittaa 26 osaamispistettä (osp) ja valinnaisia 9 osp, yhteensä 35 osp.

 

Jos Yhteisiä tutkinnon osien osa-alueita ei voida tunnistaa ja tunnustaa aiemmista todistuksistasi, eikä osaamisen osoittaminen näytönkään yhteydessä onnistu, osaamisen voit osoittaa tarjoamillamme YTO-verkkokursseilla.

Kenelle YTO -verkkokurssit on tarkoitettu?

nuoli-oikea-80

Sinulle, joka tarvitset Yhteisten tutkinnon osien osa-alueita suorittaessasi ammatillista perustutkintoa.

Olemme laatineet kaikista pakollisista tutkinnon osien osa-alueista YTO-verkkokurssit, joilla osaamisen ajantasaisuus voidaan mitata. Näitä pakollisia osia ovat yhteiskunta ja työelämäosaaminen, matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen ja viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen.

Näiden lisäksi valinnaisista osa-aluista meillä tarjolla olevia YTO-verkkokursseja on viisi: Yhteiskunnassa ja kansalaisena toimiminen, Kestävän kehityksen edistäminen, Työelämässä toimiminen, Toiminta digitaalisessa ympäristössä ja Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen.

 

Suomen Yrittäjäopistossa tarjolla olevat Yhteisten tutkinnon osien osa-alueiden YTO-verkkokurssit.

Osallistumismaksu

  • Suomen Yrittäjäopiston opiskelijoille YTO-verkkokurssit ovat maksuttomia.
  • Jos et opiskele missään muussa ammatillisessa oppilaitoksessa ja haluat suorittaa Yhteisiä tutkinnon osia (YTO), voit hakeutua meille opiskelemaan maksuttomasti.
  • Jos olet työttömänä työnhakijana TE-toimistossa, muistathan, että sinulla tulee olla TE-toimiston lupa opinnoille.
  • Mikäli opiskelet toisessa ammatillisessa oppilaitoksessa tai haluat ostaa kursseja yksittäisinä, kysy tarjousta suoraan Minnalta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Minna Paukku
koulutussuunnittelija, IT-kouluttaja
040 585 3953
minna.paukku(a)syo.fi