Opiskelijoille Wilma | MoodleHenkilökunnalle Office 365 portaali

Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Osaava palkanlaskija -koulutus lähiopetuksena

Osaava palkanlaskija -koulutus tarjoaa käytännöllistä ja ajantasaista tietoa palkanlaskennan tehtäviin, olit sitten hiljattain alalle siirtynyt tai tehtävissä pidempään työskennellyt. Saat laajan käytännön osaamisen palkanlaskijan työtehtävissä toimimiseen!

Opintojen aikana päivität osaamistasi henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti yrityksen palkkahallinnon tehtävissä.

Lahiopetus-ikoni
Monimuoto-ikoni
Ohjaus-ikoni
Raatalointi-ikoni

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

nuoli-oikea-80

Taloushallinnon ammattilaisen täydennyskoulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtävissä jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat päivittää tai syventää osaamistaan palkkahallinnossa ja saada lisää varmuutta työhönsä esimerkiksi tehtävänkuvan muuttuessa tai laajentuessa.

Opiskele lähipäivissä ja työpaikalla

Opiskelet työn ohessa, lähiopetus järjestetään arkipäivisin (n. 1 – 2 pv / kk). Lisäksi opintoihin kuuluu oppimistehtäviä sekä itsenäistä työskentelyä verkko-oppimisympäristössä. Kokonaisuudessaan koulutus kestää noin kymmenen kuukautta. Voit myös aloittaa opinnot oman aikataulusi mukaan, ota yhteyttä niin laaditaan tarkemmat suunnitelmat.  Lue lisää aikuisopiskelusta Suomen Yrittäjäopistossa tästä.

Sinun on myös mahdollista osallistua vain valitsemiisi yksittäisen aiheen koulutuspäiviin. Tiedustele tarvitsemiesi päivien hinta ja ajankohta Kirsiltä.

 

Osaava palkanlaskija -koulutus valmistaa sinut liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittamiseen

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista koulutusta ja osallistumismaksu on 600 euroa. Osallistumismaksu voidaan laskuttaa erissä. Koulutus ja tutkinto on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin sinun tulee suorittaa koko tutkinto työssäsi. Kysy lisää lähimmästä oppisopimustoimistostasi.

Tutustu tutkinnon perusteisiin tarkemmin tästä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Kirsi Övermark
yritystoiminnan kouluttaja
puh. 050 336 6328
kirsi.overmark(a)syo.fi

Oletko kiinnostunut koulutuksesta – ota yhteyttä