Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Puutuote- ja sisustusala

Perinteisiä taitoja ja uutta tekniikkaa

Suomen Yrittäjäopiston puualan koulutuksissa voit opiskella perinteisiä puusepän taitoja ja nykyaikaista puutuotteiden suunnittelua ja valmistusta. Sisustaja-remontoijana puolestaan voit keskittyä enemmän sisustusrakentamiseen liittyviin puutöihin.

Infotilaisuus puutuote- ja remonttialan koulutuksista verkossa ke 21.4. klo 10-11

Osallistu Puutuote- ja remonttialan koulutusten infoomme keskiviikkona 21.4. klo 10.00-11.00, niin kerromme sinulle lisää! Ilmoittaudu infoon, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi edellisenä päivänä.

Käytännön ammattitaito

Puualalle tai puusepäksi aikova tarvitsee työssään kädentaitojen lisäksi luovuutta ja tarkkuutta sekä taitoa suunnitella töitä asiakaslähtöisesti. Opinnot antavat sinulle käytännön ammattitaidon – sen saat Suomen Yrittäjäopistolta.

Puusepän ja sisustaja-remontoijan koulutuksissa suoritat taideteollisuusalan perustutkinnon.

Voit suorittaa opinnot työn ohella. Jos olet työtön tai työttömyysuhanalainen, katso opinnoista lisää sivuiltamme Taideteollisuusalan koulutustarjottimelta.

Puusepän koulutus antaa hyvät valmiudet alalle

Puusepän koulutuksella hankit osaamisen perinteiseen puusepäntyöhön ja nykyaikaiseen puutuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Voit kiinnostuksesi mukaan painottaa opintojasi joko perinteistä tai nykyaikaista tuotantoteknologiaa hyödyntävään suunnitteluun ja valmistukseen.

Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille, joten vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Aikaisempaa osaamista alalta ei vaadita. Erinomainen lähtökohta opinnoissa menestymiseen on oma motivaatio opiskeluun ja alalle työllistymiseen.

Puusepän koulutuksessa suoritat taideteollisuusalan perustutkinnon, puusepän osaamisalan.

Sisustaja-remontoijan koulutuksesta puu- ja rakennusalan ammattilaiseksi

Sisustaja-remontoijan koulutus antaa sinulle osaamisen puu- ja rakennusalan työtehtäviin, erityisesti sisustusrakentamiseen ja remontoimiseen.

Koulutus on suunnattu aikuisopiskelijoille, joten vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Aikaisempaa osaamista alalta ei vaadita. Erinomainen lähtökohta opinnoissa menestymiseen on oma motivaatio opiskeluun ja alan tehtäviin työllistymiseen.

Sisustaja-remontoijan koulutuksessa suoritat taideteollisuusalan perustutkinnon, sisustusalan osaamisalan.

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Minna Paukku
040 5853 953
minna.paukku(at)syo.fi

Puutuote- ja sisustusala.

Luovuus käyttöön! Kädentaidoistasi ammatiksi

Olet kätevä käsistäsi, rakastat esteettisiä tuotteita ja visuaalisesti kauniita ympäristöjä. Haluat nähdä heti työsi jäljen. Tartu tilaisuuteen – tee kädentaidostasi ammatti!

Sisustaja-remontoijan koulutus

Sisustaja-remontoija

Käytännönläheinen koulutus sisustamisesta ja remontoimisesta kiinnostuneille.

Puusepän koulutus Suomen Yrittäjäopistolla

Puusepän koulutus

Hanki perinteiset puusepäntaidot ja osaaminen nykyaikaiseen puutuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.