Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Puuala

Kädentaitajan varma valinta

Puuala on konkreettista tekemistä arvostavalle oikea ala. Puualalle tai puusepäksi aikova tarvitsee työssään kädentaitojen lisäksi luovuutta ja tarkkuutta sekä taitoa suunnitella töitä asiakaslähtöisesti. Opinnot antavat sinulle käytännön ammattitaidon – sen saat Suomen Yrittäjäopistolta.

Perinteisiä taitoja ja uutta tekniikkaa

Suomen Yrittäjäopiston puualan koulutuksissa voit opiskella perinteisiä puusepän taitoja ja nykyaikaista puutuotteiden suunnittelua ja valmistusta. Teollisuudessa tarvitaan esimerkiksi CNC-koneenkäyttäjiä ja CAD-suunnittelijoita. Sisustaja-remontoijana puolestaan voit keskittyä enemmän sisustusrakentamiseen liittyviin puutöihin.

Suomen Yrittäjäopiston puualan koulutukset jatkavat TEAK Oy:n pitkää kokemusta alalta. Uskomme, että puusepän työssä käytäntö on paras opettaja. Siksi koulutuksemme sisältävät aina runsaasti tekemällä oppimista.

Tutustu puualan koulutuksiin ja hae mukaan!

Puutuotealan ja teollisen puurakentamisen koulutusta yritysten tarpeisiin

Suomen Yrittäjäopiston puuteollisuuden koulutus- ja asiantuntijapalvelut tukevat alan yritysten henkilöstön osaamisen kehittämistä ja työvoiman saantia. Puutuotealan ja puurakentamisen kasvu edellyttävät motivoituneita ja osaavia työntekijöitä nyt ja tulevaisuudessa.

Suomen Yrittäjäopisto toteuttaa eri puolilla Suomea puutuotealan yhteishankintakoulutuksia yhteistyössä yritysten ja Työ- ja elinkeinopalvelujen kanssa. Työvoimakoulutukset suunnitellaan työelämän tarpeisiin, ja niihin sisältyy pääsääntöisesti työssäoppimista.

RekryKoulutukset suunnittelemme ja toteutamme yritysten tarpeisiin perustuen. Niiden tavoitteena on koulutuksen hyväksytysti suorittaneen opiskelijan työllistyminen.

TäsmäKoulutuksessa puolestaan koulutamme nykyisen henkilöstösi osaamista vastaamaan nykyisiä ja tulevia haasteita.

Katso lisää Rekry- ja TäsmäKoulutuksista.

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Juha Koivula
koulutuspäällikkö
040 480 9982
juha.koivula(a)syo.fi

Puualan Rekry- ja TäsmäKoulutukset

Puualan Rekry- ja TäsmäKoulutukset

Koulutamme joustavasti ja kustannustehokkaasti tarvittavat osaajat yritykseesi. Kysy lisää meiltä!

Puusepän koulutus Suomen Yrittäjäopistolla

Puusepän koulutus

Hanki perinteiset puusepäntaidot ja osaaminen nykyaikaiseen puutuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.