Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille

Kehitä maatilasi yritystoimintaa verkossa

Maatilayrittäjälle suunnitellussa, verkko-oppimisympäristössä toteutettavassa yrittäjäkoulutuksessa keskiössä on oman tilasi liiketoiminnan suunnittelu. Valmennuksessa perehdyt oman maatilan tavoitteelliseen ja tehokkaaseen kehittämiseen. Parannat yrittäjäosaamistasi ja lisäät osaamista maatilasi suunnitelmallisempaan kehittämiseen tilan tuotantosuunnasta riippumatta.

Valmennuksen ja tutkinnon suorittamisen jälkeen hallitset maatilasi yritystoiminnan kokonaisuutena. Kehität talousosaamistasi oman tilan tietoja hyödyntäen; tarkastelussa ovat tilan resurssit, prosessit, tuotannon ja talouden tulokset. Kykenet hyödyntämään omia vahvuuksiasi maatilayrittäjänä sekä tekemään perusteltuja päätöksiä tilasi kehittämiseksi. Osaat tulkita laskelmia ja sinulla on keinoja tuotannon tehostamisen sekä toiminnan kehittämiseen.

 

Kenelle?

nuoli-oikea-80

Maatilayrittäjyyden verkkokurssin sisältö on suunniteltu henkilöille, jotka ovat siirtymässä maatilayrittäjiksi tai maatilalla yrittäjänä jo toimiville, jotka haluavat vahvistaa liiketoimintaosaamistaan.

Opiskele maatilayrittäjyyttä verkko-opintoina omaan tahtiisi

Verkkokoulutuksen voit aloittaa joustavasti, heti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimisen jälkeen. Tässä suunnitelmassa kanssasi sovitaan muun muassa se aikataulu, millä aiot koulutuksen suorittaa. Lisäksi tässä kohtaa on hyvä keskustella vastuukouluttajasi kanssa mielessäsi olevista ohjaustarpeista.

Maatilayrittäjien verkkokurssi on suunniteltu siten, että opiskelu työn ohessa vie keskimäärin noin puoli vuotta. Kaikki opiskelumateriaali on kuitenkin käytössäsi heti alusta alkaen, joten opiskeluinnon syttyessä palavana päällesi, sinun ei tarvitse himmailla tahtia. Voit siis itse vaikuttaa myös nopeampaan suorittamistahtiin.

 

Opiskelu maatilayrittäjien verkkokurssilla käytännössä

Opiskelet verkko-oppimisympäristössämme yritystoiminnassa tarvittavia asioita: yrittäjänä toimimista, talousasioita sekä muita yritystoiminnan kannalta keskeisiä aihealueita. Ajankohtaiset tietopaketit sisältävät monipuolisia tehtäviä, joiden avulla voit kehittää yritystäsi ja saat kokonaiskuvan yrittäjämäisestä ajattelutavasta sekä yrittäjänä toimimisesta.

Koulutus toteutetaan Moodle –verkko-oppimisympäristössä. Opiskelet omaan tahtiisi asiantuntijoidemme ohjauksessa työstäen yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa.

Koska opinnot suoritetaan verkko-opintoina, on pääsyvaatimuksena internet-yhteyden lisäksi sujuva suomen kielen taito sekä toimistoautomaation perusohjelmien (tekstinkäsittely, taulukkolaskenta) hallinta. Lue lisää aikuisopiskelusta Suomen Yrittäjäopistossa tästä. 

 

Opit tunnistamaan tilasi menestystekijät sekä vahvistat omaa osaamistasi tilasi liiketoiminnan kehittämisessä.

Suomen Yrittäjäopisto

Tähtäimenä yrittäjän ammattitutkinto

Maatilayrittäjien verkkokoulutuksen kautta suoritat yrittäjän ammattitutkinnon. Tutkinto suoritetaan oman tilan tiedoilla laatimalla maatilayrityksellesi kokonaisvaltainen liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat. Suunnitelmien ja laskelmien toteuttamiseen saat tarvittaessa henkilökohtaista asiantuntijaohjausta.

Tutkintona yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on toiminut esim. maatilayrittäjänä tai suunnittelee aloittavansa yritystoiminnan. Tutkintoa voi hyödyntää myös omistajanvaihdostilanteissa. Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille koulutuksen kautta suoritat tutkinnosta yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan. Tutkinnon osina suoritat yritystoiminnan analysoinnin ja kehittämisen, taloushallinnon sekä tuotannon hallinnan. Sinulla on mahdollisuus vaihtaa valinnaiseksi tutkinnon osaksi myös jonkin muun yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnon osan.  Tutustu tarkemmin tutkintovaatimuksiin tästä.

 

Osallistumismaksu

Valmennus ja tutkinnon suorittaminen on osin valtion rahoittamaa, jolloin sinulle jää maksettavaksesi vain omavastuuosuus. Tässä koulutuskokonaisuudessa omavastuuosuus on 400€.

Lisätiedot ja hakeutuminen:

Mikko Lääveri
yritystoiminnan kouluttaja
p. 040 637 8818
mikko.laaveri(a)syo.fi

 

Päivi Mäkinen
koulutuspäällikkö
p. 050 342 9350
paivi.makinen(a)syo.fi

Oletko kiinnostunut koulutuksesta – ota yhteyttä

Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä...

Osaamista oman tilan kehittämiseksi ja omien johtamistaitojen syventämiseksi

Maatilan johtamisvalmennus

Osaamista oman tilan kehittämiseksi ja omien johtamistaitojen syventämiseksi.
Neuvontapalvelut maatilayrittäjälle

Neuvo 2020 -palvelut

Maatilojen neuvontajärjestelmän neuvontapalvelut