Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa maatilayrittäjille - Maatilayrittäjän liiketoimintavalmennus verkossa

Kehitä maatilasi yritystoimintaa verkossa!

Maatilayrittäjälle suunnitellussa, verkko-opintoina toteutettavassa yrittäjävalmennuksessa keskiössä on oman tilasi liiketoiminnan suunnittelu. Valmennuksessa perehdyt oman maatilan tavoitteelliseen ja tehokkaaseen kehittämiseen. Parannat yrittäjäosaamistasi ja lisäät osaamista maatilasi suunnitelmallisempaan kehittämiseen tilan tuotantosuunnasta riippumatta.

 

Valmennuksen ja tutkinnon suorittamisen jälkeen hallitset maatilasi yritystoiminnan kokonaisuutena. Kehität talousosaamistasi oman tilan tietoja hyödyntäen; tarkastelussa ovat tilan resurssit, prosessit, tuotannon ja talouden tulokset. Kykenet hyödyntämään omia vahvuuksiasi maatilayrittäjänä sekä tekemään perusteltuja päätöksiä tilasi kehittämiseksi. Osaat tulkita laskelmia ja sinulla on keinoja tuotannon tehostamisen sekä toiminnan kehittämiseen.

Valmennus soveltuu...

nuoli-oikea-80

 • henkilölle, joka on siirtymässä maatilayrittäjäksi
 • henkilölle, joka toimii jo maatilayrittäjänä ja haluaa vahvistaa liiketoimintaosaamistaan.

Opiskele maatilayrittäjyyttä verkko-opintoina omaan tahtiisi

Verkkovalmennukseen on jatkuva haku. Opinnot pääset aloittamaan heti henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimisen jälkeen.  Tässä suunnitelmassa kanssasi sovitaan muun muassa se aikataulu, millä aiot koulutuksen suorittaa. Lisäksi tässä kohtaa on hyvä keskustella vastuukouluttajasi kanssa mielessäsi olevista ohjaustarpeista.

Maatilayrittäjien verkkovalmennus on suunniteltu siten, että opiskelu työn ohessa vie keskimäärin noin puoli vuotta. Kaikki opiskelumateriaali on kuitenkin käytössäsi heti alusta alkaen, joten opiskeluinnon syttyessä palavana päällesi, sinun ei tarvitse himmailla tahtia. Voit siis itse vaikuttaa myös nopeampaan suorittamistahtiin.

 

Opiskelu käytännössä

Opiskelet verkko-oppimisympäristössämme yritystoiminnassa tarvittavia asioita: yrittäjänä toimimista, talousasioita sekä muita yritystoiminnan kannalta keskeisiä aihealueita. Ajankohtaiset tietopaketit sisältävät monipuolisia tehtäviä, joiden avulla voit kehittää yritystäsi ja saat kokonaiskuvan yrittäjämäisestä ajattelutavasta sekä yrittäjänä toimimisesta. Etenet omaan tahtiisi asiantuntijoidemme ohjauksessa työstäen oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa.

Valmennus toteutetaan joustavasti etävälinein Moodle -verkko-oppimisympäristössä. Opintoja varten tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. Suosittelemme myös headsettiä (mikrofoni ja kuulokkeet). Lue lisää aikuisopiskelusta Suomen Yrittäjäopistossa tästä. 

 

Opit tunnistamaan tilasi menestystekijät sekä vahvistat omaa osaamistasi tilasi liiketoiminnan kehittämisessä.

Tähtäimenä yrittäjän ammattitutkinto

Verkkovalmennuksen aikana omaan maatilayritykseesi tekemäsi suunnitelmat ja laskelmat toimivat samalla aineistona yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisessa. Tutkinnon osina suoritat yritystoiminnan analysoinnin ja kehittämisen, taloushallinnon sekä tuotannon hallinnan. Sinulla on mahdollisuus vaihtaa valinnaiseksi tutkinnon osaksi myös jonkin muun yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnon osan.  Tutustu tarkemmin tutkintovaatimuksiin tästä.

 

Osallistumismaksu

Koulutukseen voit osallistua

 • valtionosuusrahoituksella (omavastuu 400€)

Lisätiedot ja hakeutuminen:

Mikko Lääveri
yritystoiminnan kouluttaja
p. 040 637 8818
mikko.laaveri(a)syo.fi

 

Päivi Mäkinen
koulutuspäällikkö
p. 050 342 9350
paivi.makinen(a)syo.fi

  Oletko kiinnostunut koulutuksesta?
  Ota yhteyttä!

  Haluan liittyä uutiskirjeen tilaajaksi
  Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteestamme.

  Voisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista...

  Maatilayrittäjä pohtii yrityksensä talousasioita

  Sähköinen maatilayrittäjän liiketoimintavalmennus

  Talous, toimisto ja teams; verkostoidu ja kehitä maatilaasi paikasta riippumatta!
  Osaamista oman tilan kehittämiseksi ja omien johtamistaitojen syventämiseksi

  Maatilan johtamisvalmennus

  Maatilayrityksen kokonaisvaltaista kehittämistä talouden ehdoilla.
  Neuvontapalvelut maatilayrittäjälle

  Neuvo 2020 -palvelut

  Maatilojen neuvontajärjestelmän neuvontapalvelut