Sanna Möller-Aaltonen SYOblogissa.

Innostutaan ja onnistutaan tänäkin vuonna

Valoa ja mahdollisuuksia

Vuosi sitten kirjoittelin blogissa pohtien päättynyttä koronavuotta.

Eipä olisi uskonut, että hieman samanlaisessa tilanteessa olemme edelleen. Sen sijaan, että lähtisin päivittelemään vallitsevaa tilannetta, haluan nähdä valoa ja mahdollisuuksia tässäkin ajassa ja tulevaisuudessa.

Yrittäjyyttä on mielestäni se, että ei jäädä surkuttelemaan asioita vaan nokkelasti ja rohkeasti lähdetään ideoimaan uutta ja tilanteeseen soveltuvaa toimintaa.

Päätetään siis innostua ja onnistua tänäkin vuonna – ja tehdään se yhdessä!

Yrittäjyyttä on mielestäni se, että rohkeasti lähdetään ideoimaan uutta ja tilanteeseen soveltuvaa toimintaa

Kuuntelemme, kannustamme ja koulutamme

Tutkintoa suorittavista opiskelijoistamme 37 % on yrittäjiä.

Tämän lisäksi koulutuksissamme on iso joukko tulevaisuuden yrittäjiä, jotka tälläkin hetkellä puntaroivat omia resurssejaan, rohkeutta ja tahtoa ottaa seuraava steppi kohti yrittäjyyttä.

Osa jää hiomaan suunnitelmiaan, osa pistää heti toimeksi. Hyviä päätöksiä varmasti molemmat – harkittuina ja loppuun asti vaihtoehdot mietittynä. Konkariyrittäjillekin tulee hetkiä, jolloin on hyvä pysähtyä arvioimaan omaa ja yrityksen tilannetta.

Olemme mukana asiakkaan arjessa – päivittäin usean sadan yrittäjän arjessa.

Missä ollaan nyt? Minne ollaan menossa? Mikäli kaipaat kaveria pohdinnoille ja tukea kehittämiselle, soita meille!

Olemme mukana asiakkaan arjessa – päivittäin usean sadan yrittäjän arjessa. Kuuntelemme, kannustamme ja koulutamme.

Viesti yrittäjäopiskelijoiden toiveista saavuttaa meidät ilman suodatinta erilaisissa kohtaamisissa lähellä ja virtuaalisesti. Asiakkaan sana painaa ja ratkaisee, joten uuttakin kehitetään yhteistyössä.

Yhteistyössä rakennettu Yrittäjän kehittämisohjelma

Kokoonnuimme Suomen Yrittäjien ja joukon yrittäjiä kanssa yhteen ja polkaisimme keväällä 2021 käyntiin kehittämistyöwebinaarit ja -workshopit.

Tuloksena oli Yrittäjän kehittämisohjelma, joka starttaa huhtikuussa 2022. Se on kattava koulutuspaketti yrittäjälle, joka haluaa kasvattaa osaamistaan ja investoida yrityksensä menestymiseen.

Se on oivallinen tilaisuus tehdä vastuullisuudesta ja tuotteistamisesta yrityksen kilpailuetu. Tai viedä se kuuluisa digiloikka maaliin hankkimalla uutta osaamista digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. Suosittelen!

Hyvä ratkaisu on lähempänä kuin arvaatkaan!

Kirjoittelin viime vuonna, että ”Ammattitaitoinen tiimi, sparraavat kollegat ja innokas asiantuntija- ja yhteistyöverkosto ympärillä, niin mikäs tässä on töitä tehdessä tänäkin vuonna”.

Samaa mieltä tänäänkin!


Lähde meille asiakkaaksi – yksin tai koko yrityksesi henkilökunnan kanssa. Haluamme olla apuna ja tukena, kun osaamista kehitetään tai oikeanlaisia osaajia tarvitaan. Rohkeasti uskallan väittää, että hyvä ratkaisu on lähempänä kuin arvaatkaan!

Sanna Möller-Aaltonen
asiakkuusjohtaja
sanna.moller-aaltonen(a)syo.fi

Arkistot