nuoli-alas-ylos-80-sininen

Kasva ja kansainvälisty! 2020

5 maaliskuun, 2020

Päivitetty 13.3.2020

Kasva ja kansainvälisty! -tapahtuma siirtyy

Vallitsevassa tilanteessa Kasva ja kansainvälisty -tapahtuma siirretään järjestettäväksi marraskuussa 2020. Tiedotamme tarkemmasta ajankohdasta ja muista yksityiskohdista tarkemmin mahdollisimman pian.

->>Seuraa tapahtuman kotisivuja Kasva ja kansainvälisty 2020.

->> Lisätietoa linjauksesta Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa järjestettävistä yleisötilaisuuksista.


Kasva ja kansainvälisty!

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Kasva ja kansainvälisty!-tapahtuma kerää yhteen kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneita yrityksiä ja yritystoimijoita.

Tänä vuonna pääteemana ruokamatkailu ja elintarvikevienti. Tapahtumassa monipuolisesti ohjelmaa yritysten kansainvälistymiseen, kasvuun ja rahoitukseen.

 

 

Päivitetty 13.3.2020

OHJELMA

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9

8.00 Aamukahvit, C-aula

8.30–10.00 Rahoitusinfo, auditorio C

  • Hämeen ELY- keskus, Tuomo Kauha ja Olli Löyttyniemi
  • Business Finland, Marko Ylikorpi
  • TE- toimisto, Mari Pöysti
  • Finnvera, Tuomo Kauha
  • Finnpartnership, Senni Muiniekka
  • Teollisuussijoitus, Jan-Patrick Haikkola

 

TYÖPAJA 10.00 –12.15, auditorio C + N-aula
Ruokamatkailu & elintarvikevienti kasvuun Kanta-Hämeessä

Näin teet euroja viennistä

  • Yhteinen vientipolku: mistä apuja vientipolun porttien avaamiseen
    – Mikaela Vuorisalmi, MTK , Ruokasvu-hanke
  • Arktisuuden lisäarvo elintarvikeviennissä
    – Jaana Kotro, Luke
  • Brändäys ja markkinointi: Älä hukkaa aikaa tai euroja – strateginen vienti tuo tulosta
    – Vilja Laaksonen, Iskussa Maailmalle -kasvuhanke Aava&Bang
  • Kokemuksia elintarvikeviennistä Ranskaan ja Venäjälle
    – Satu Nurmi, Pro Agria
  • Ruokamatkailun kansainvälistyminen
    – Kirsi Sippola, Western Lakeland Kanta-Häme -hanke, HAMK

 

Ajatuksia ja kokemuksia elintarvikeviennistä

Yritysryhmähanke ruokamatkailun ja elintarvikeviennin edistämiseen
Miten yritysryhmähanke voisi ratkoa elintarvikevientiä ja ruokamatkailua? Yhteistä ideointia ja ajatustenvaihtoa.
– Satu Nurmi, ProAgria Etelä-Suomi;


SEMINAARI 13.00–16.30,
auditorio C
Mistä eväät elintarvikeviennin ja ruokamatkailun kasvuun Hämeessä?

13.00 – 13.10 Seminaarin avaus
– kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari

13.10 – 13.50 Yrityspaneeli: Suomalainen ruoka maailmalle – kokemuksia ja ajatuksia
– vetäjänä Jussi Eerikäinen, Hämeen Kauppakamari

13.50 – 14.30 Verkostoituminen ja kahvit

14.30 – 15.15 Mitä matkailijat odottavat ruokamatkalta ja miten ruokamatkailua viedään maailmalle
– kehittämispäällikkö Terhi Hook, Visit Finland (Business Finland Oy)

15.15 – 16.00 Kokemuksia suomalaisesta ruoasta maailmalla
– yrittäjä Jyrki Sukula

 

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja saa tapahtuman kotisivulta Kasva ja kansainvälisty 2020

 

Yhteistyössä:
Elinkeino-,liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Kasvua Hämeessä, Linnan Kehitys Oy, MTK Häme, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen Yrittäjäopisto

Kasva ja kansainvälisty! Facebookissa


 

Yrittäjän digitaidot - tehosta yrityksesi näkyvyyttä somessa. Maksuton koulutus Lapin alueella.
Opi hyödyntämään digitaalisia markkinapaikkoja ja tehostamaan yrityksen näkyvyyttä somessa
Yrittäjän digitaidot -koulutus käynnistyy Lapin alueella Lapin alueella toimivat yrittäjät voivat nyt vauhdittaa bisnestään panostamalla omiin digitaitoihinsa riippumatta siitä, missä ...
Miten rakentaa menestyvää liiketoimintaa verkkoon?
Miten rakentaa menestyvä liiketoiminta verkkoon?
Lifestyleyrittäjyys, automatisoitu bisnes ja passiivisten tulonlähteiden rakentaminen FutureBisnes-webinaarisarja pureutuu uusiin tapoihin hankkia sivutuloja tai toteuttaa itseään yrittäjänä. Webinaarien lisäksi oman ...
Myös lomautuksen aikana voi hakeutua koulutukseen ja täydentää osaamistaan.
Myös lomautuksen aikana voi hakeutua koulutukseen ja täydentää osaamistaan
TE-toimiston työvoimakoulutus- ja valmennuspalveluista löytyy vaihtoehtoja myös juuri työttömäksi jääneelle tai lomautetulle Uutinen 24.4.2020, Etelä-Pohjanmaa. Viimeisten viikkojen aikana on TE-toimistoihin ...
Yksilöllinen RekryKoulutus on työnantajan tarpeista lähtevää koulutusta. Työntekijöitä teollisuuteen ja rakennusalalle.
Työntekijöitä teollisuuteen ja rakennusalalle
Yksilöllinen RekryKoulutus on työnantajan tarpeista lähtevää Ammattitaitoisia työntekijöitä yritykseen ei aina löydy työmarkkinoilta tai yritys voi kohdata muutostilanteita äkillisestikin. Tulee ...
Yrittäjä verkko-opiskelijana
Tietoisku: Yrittäjä verkko-opiskelijana – opiskele ajasta ja paikasta riippumatta
Suomen Yrittäjät järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman tietoiskun yhteistyössä Suomen Yrittäjäopiston kanssa yrittäjän verkko-opiskelun mahdollisuuksista.   Asiantuntijoina Suomen Yrittäjäopistolta webinaarissa ovat ...
Syopress 2020
SYOpress 1/2020
Uusin asiakaslehtemme SYOpress 1/2020 on julkaistu verkkoversiona. Lehdessä aiheina mm: Suomen Yrittäjäopiston merkonomikoulutus Suomen kärkiluokkaa Pk-yrityksen kehittämisessä on tärkeää mitoittaa ...