nuoli-alas-ylos-80-sininen

Kasva ja kansainvälisty! 2020

5 maaliskuun, 2020

Päivitetty 13.3.2020

Kasva ja kansainvälisty! -tapahtuma siirtyy

Vallitsevassa tilanteessa Kasva ja kansainvälisty -tapahtuma siirretään järjestettäväksi marraskuussa 2020. Tiedotamme tarkemmasta ajankohdasta ja muista yksityiskohdista tarkemmin mahdollisimman pian.

->>Seuraa tapahtuman kotisivuja Kasva ja kansainvälisty 2020.

->> Lisätietoa linjauksesta Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa järjestettävistä yleisötilaisuuksista.


Kasva ja kansainvälisty!

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Kasva ja kansainvälisty!-tapahtuma kerää yhteen kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneita yrityksiä ja yritystoimijoita.

Tänä vuonna pääteemana ruokamatkailu ja elintarvikevienti. Tapahtumassa monipuolisesti ohjelmaa yritysten kansainvälistymiseen, kasvuun ja rahoitukseen.

 

 

Päivitetty 13.3.2020

OHJELMA

Hämeenlinnan korkeakoulukeskus, Vankanlähde 9

8.00 Aamukahvit, C-aula

8.30–10.00 Rahoitusinfo, auditorio C

  • Hämeen ELY- keskus, Tuomo Kauha ja Olli Löyttyniemi
  • Business Finland, Marko Ylikorpi
  • TE- toimisto, Mari Pöysti
  • Finnvera, Tuomo Kauha
  • Finnpartnership, Senni Muiniekka
  • Teollisuussijoitus, Jan-Patrick Haikkola

 

TYÖPAJA 10.00 –12.15, auditorio C + N-aula
Ruokamatkailu & elintarvikevienti kasvuun Kanta-Hämeessä

Näin teet euroja viennistä

  • Yhteinen vientipolku: mistä apuja vientipolun porttien avaamiseen
    – Mikaela Vuorisalmi, MTK , Ruokasvu-hanke
  • Arktisuuden lisäarvo elintarvikeviennissä
    – Jaana Kotro, Luke
  • Brändäys ja markkinointi: Älä hukkaa aikaa tai euroja – strateginen vienti tuo tulosta
    – Vilja Laaksonen, Iskussa Maailmalle -kasvuhanke Aava&Bang
  • Kokemuksia elintarvikeviennistä Ranskaan ja Venäjälle
    – Satu Nurmi, Pro Agria
  • Ruokamatkailun kansainvälistyminen
    – Kirsi Sippola, Western Lakeland Kanta-Häme -hanke, HAMK

 

Ajatuksia ja kokemuksia elintarvikeviennistä

Yritysryhmähanke ruokamatkailun ja elintarvikeviennin edistämiseen
Miten yritysryhmähanke voisi ratkoa elintarvikevientiä ja ruokamatkailua? Yhteistä ideointia ja ajatustenvaihtoa.
– Satu Nurmi, ProAgria Etelä-Suomi;


SEMINAARI 13.00–16.30,
auditorio C
Mistä eväät elintarvikeviennin ja ruokamatkailun kasvuun Hämeessä?

13.00 – 13.10 Seminaarin avaus
– kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari

13.10 – 13.50 Yrityspaneeli: Suomalainen ruoka maailmalle – kokemuksia ja ajatuksia
– vetäjänä Jussi Eerikäinen, Hämeen Kauppakamari

13.50 – 14.30 Verkostoituminen ja kahvit

14.30 – 15.15 Mitä matkailijat odottavat ruokamatkalta ja miten ruokamatkailua viedään maailmalle
– kehittämispäällikkö Terhi Hook, Visit Finland (Business Finland Oy)

15.15 – 16.00 Kokemuksia suomalaisesta ruoasta maailmalla
– yrittäjä Jyrki Sukula

 

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja saa tapahtuman kotisivulta Kasva ja kansainvälisty 2020

 

Yhteistyössä:
Elinkeino-,liikenne- ja ympäristökeskus, Forssan yrityskehitys Oy, Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen kauppakamari, Hämeen yrittäjät, Kasvua Hämeessä, Linnan Kehitys Oy, MTK Häme, Riihimäen tilat ja kehitys, Suomen Yrittäjäopisto

Kasva ja kansainvälisty! Facebookissa


 

Kuvassa ensimmäisen esimieskoulutuksen täysin verkko-opintoina suorittanut Pirita Karjala
Vahvistusta esimiestehtäviin esimieskoulutuksen kautta
- Koulutuksen aikana minulla oli aivan jäätävän hyvä flow! Näin kommentoi ensimmäisenä Suomen Yrittäjäopistossa täysin verkko-opintoina esimieskoulutuksen ja lähiesimiestyön ammattitutkinnon ...
Hyvää joulua.
Hyvää joulua sekä menestystä uuteen vuoteen 2021!
Suomen Yrittäjäopisto toivottaa rauhallista joulua sekä menestystä uuteen vuoteen 2021. Samalla kiitämme asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta.   Jouluna 2020 ...
SNOwMan-hanke kehitti työkalun pk-yritysen neuvontaan, rahoittaja Interreg Baltic Sea Region
Pk-yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen tehty työkalu paljastaa kehittämiskohteet
Etsitkö uusia tapoja kehittää yrityksesi liiketoimintaa ja saada aikaan kasvua? Tai kaipaatko ulkopuolista tukea ja näkemystä yrityksesi strategiaprosessiin?  Keskity kehittämisessä olennaiseen   Pk-yritys ei ...
Etelä-Pohjanmaalla tehdään yhteistyötä yrittäjyyden kehittämisen etteen
Yrittäjä: Osaaminen on avain, jos haluaa menestyä kilpailussa!
Jos yrittäjällä tai yrityksen henkilöstöllä ei ole riittävää osaamista, ei yritys kasva tai mene eteenpäin. Yrityksen kehittymisen edellytys on jatkuva oppiminen. ...
Nenäpäivä
Nenäpäivä 13.11.2020 on kaikkien onnenpäivä – tehdään yhdessä hyvää
Suomen Yrittäjäopisto haluaa olla mukana tekemässä yhdessä hyvää maailman lapsille. Nenäpäiväkeräyksemme tavoitteena on kerätä lahjoituksia lasten ja heidän perheidensä hyväksi. ...
Asiakaslahtoinen kehittamispolku
SYOpress 2/2020
Asiakaslehtemme  SYOpress 2/2020 on julkaistu verkkoversiona. Lehdessä aiheina mm: Ura huipulla luo perheyritykselle uskottavan brändin liikunta-alalla Yritykselle parasta kilpailukykyä luo ...