Opiskelijoille Wilma | MoodleHenkilökunnalle Office 365 portaali

Yritykselle
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Lisää osaavaa työvoimaa

Suomen Yrittäjäopisto järjestää yrityksille henkilöstön rekrytoinnin tueksi tehokkaita työvoimakoulutuksia yhteistyössä Työ- ja elinkeinohallinnon kanssa.

Työvoimakoulutuksella tehoa työhön

Etkö löydä ammattitaitoista työvoimaa yritykseesi?

RekryKoulutus on erinomainen vaihtoehto silloin, kun et löydä työmarkkinoilta osaavaa työvoimaa yritykseesi ja olet valmis kouluttamaan ammattitaitoisen työntekijän. Rekrykoulutuksen avulla koulutat kätevästi vaikka vain yhden työntekijän yritykseesi. Rekrykoulutus sopii mainiosti eri aloille, eikä yrityksesi koko ole ratkaiseva.

Koulutus suunnitellaan yrityksesi tarpeista lähtien ja opiskelijan tämänhetkisen osaamisen perusteella. Koulutus antaa opiskelijalle pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään yrityksessäsi. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen yrityksesi solmii työsuhteen tarvittavan ammattitaidon saavuttaneen opiskelijan kanssa.

Kustannustehokasta koulutusta

Yhdessä rekrykoulutuksessa voidaan samalla kertaa kouluttaa useamman työnantajan työntekijöitä. Tällöin opiskelijat osallistuvat tietopuoliseen koulutukseen pienryhmässä, mutta käytännön työtehtäviin perehtyminen tapahtuu yrityksessäsi työn parissa opiskellen. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Työnantajana sinä pääset valitsemaan koulutettavat opiskelijat TE-palveluiden kautta. Koulutuskustannuksetkin pysyvät kohtuullisina, sillä maksat koulutuksen kokonaiskustannuksista vain 30 prosenttia, loput 70 prosenttia kustannuksista rahoittaa Työ- ja elinkeinohallinto.

Hyvä työkalu myös työtä hakevalle

RekryKoulutus on hyvä mahdollisuus myös työnhakijalle. Jos kiinnostava työpaikka on mielessä, mutta osaamisesta puuttuu työssä vaadittava pätevyys, voi työtä hakeva ehdottaa työnantajalle rekrykoulutusta. Se on aina työelämälähtöistä ja opiskelijalle maksutonta. Tavoitteena on, että työnhakija työllistyy kouluttavaan yritykseen.

Suomen Yrittäjäopiston RekryKoulutuksia

Koulutamme joustavasti tarvittavat osaajat yritykseesi. Ratkaisemme haasteesi osaavan henkilöstön kouluttamisessa työvoimakoulutusten avulla.

Rekrykoulutuksia palvelualoille järjestämme tällä hetkellä Etelä-Savossa, Kanta- ja Päijät-Hämeessä ja Satakunnassa. Yksilöllistä rekrykoulutusta järjestämme eri alojen yritysten tarpeisiin Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Rekrykoulutukset alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää koulutuksista ja niiden mahdollisuuksista.

Työvoimakoulutuksia nyt:

Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa - työntekijä kuin räätälin tekemänä
Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa
Aloitus sopimuksen mukaan 1.1.-31.12.2020 välillä Pohjois-Savossa. Työntekijä kuin räätälin tekemänä!
Koulutusideasi?
Onko organisaatiollasi tarve saada koulutusta? Onko sinulla idea koulutuksesta, mutta ei kouluttajaa? Haluaisitko saada juuri sinulle räätälöityä koulutusta – joko lähiopetuksena tai verkkototeutuksena?
Rekrykoulutukset palvelualoille
Palvelualoille työvoimaa
Koulutusta rekrytoivan yrityksen ehdoilla Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Satakunnassa ja Etelä-Savossa. Kysy lisää yhteyshenkilöltä!
Yksilöllinen rekrykoulutus Pirkanmaalla
Yksilöllinen RekryKoulutus Pirkanmaalla
Aloitus sopimuksen mukaan 1.1.-31.12.2019 välillä Pirkanmaalla. Yritys, kouluta yritykseesi päteviä työntekijöitä kustannustehokkaasti!
Yksilöllinen RekryKoulutus Osaajia yrityksiin Etelä-Pohjanmaalla
Yksilöllinen RekryKoulutus Osaajia yrityksiin Etelä-Pohjanmaalla
Aloitus sopimuksen mukaan. Yritys, kouluta yritykseesi päteviä työntekijöitä kustannustehokkaasti!

Osaava työntekijä on kannattava sijoitus.