Koulutukset
nuoli-alas-ylos-80-sininen

Aikuiskoulutus

Suomen Yrittäjäopistosta on kehittynyt viidenkymmenen vuoden aikana valtakunnallinen ja kansainvälisestikin toimiva ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Toimimme vahvasti verkossa sekä järjestämme koulutuksia ympäri Suomen.

Aikuiskoulutusta valtakunnallisesti

Aikuisopiskelu tapahtuu meillä käytännönläheisesti ja henkilökohtaisten suunnitelmien mukaan. Koulutuksistamme suuri osa on verkko-opetusta, ja sen ohella tarjoamme kontaktiopetusta lukuisilla eri paikkakunnilla.

                     

Kaikkiin koulutuksiimme on jatkuva haku

Hakemuksen täytettyäsi olet automaattisesti mukana seuraavan ryhmän opiskelijavalinnoissa. Koska aikuisopiskelumme on joustavaa, on koulutus mahdollista aloittaa muulloinkin kuin koulutuksen virallisena aloituspäivänä henkilökohtaistamisen jälkeen.  Katso kaikki alkavat koulutuksemme ja tutustu Tietoa opiskelusta -sivuumme.

Joustavat opinnot mahdollistavat opiskelun ajasta tai paikasta riippumatta.

 

Avoin verkko-opetus

Suomen Yrittäjäopiston verkkokaupasta pääset nopeasti opiskelemaan työelämälähtöisille kursseille. Ostettuasi kurssin saat tunnukset verkko-oppimisympäristöön ja pääset heti opiskelemaan.  Katso verkkokauppamme tarjontaa liiketaloudesta, taloushallinnosta, tietotekniikasta sekä yrittäjyydestä.

Avoin verkko-opetus lisää nopeasti osaamistasi vastaamaan työelämän tarpeita. Opiskelemaan pääset heti.

 

Ratkaisuja osaamisen kehittämiseen

Joustavan toteutustapamme vuoksi pystymme räätälöimään sinulle tai organisaatiollesi sopivan ratkaisun koulutus- tai kehittämisasioissa.  Laaja hanketoimintamme auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa tai osaamistaan. Tutustu myös asiantuntijapalveluihimme.

Yrittäjyys, esimiestyö, liiketoiminta, teknologia, tuotanto, agri sekä työelämäpalvelut – sinua varten

Vahva käytännönläheinen liiketoimintaosaaminen sekä teknologinen ja tuotannollinen asiantuntijuutemme vastaa tulevaisuuden koulutustarpeisiisi. Yrittäjyyttä ja yrittäjämäisyyttä vahvistamme osana kaikkea toimintaamme.

Tehtävämme on auttaa sinua onnistumaan ja menestymään.

Katso alkavat koulutuksemme ja lähde menestymään kanssamme.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Lähetä viesti tai soita:
info(a)syo.fi
opintotoimisto(a)syo.fi
010 841 4000 (vaihde)

Henkilöstömme ja toimipaikkojemme yhteystiedot löydät täältä.

Toteutamme alan parhaita koulutuspalveluita. Teemme sen juuri sinulle, yksilöllisesti.