Suomen Yrittäjäopisto

Palkkahallinnon ammattilainen

Palkkahallinnon koulutus tarjoaa käytännöllistä ja ajantasaista tietoa palkanlaskennan tehtäviin, olit sitten hiljattain alalle siirtynyt tai tehtävissä pidempään työskennellyt. Saat laajaa käytännön osaamista alan työtehtävissä toimimiseen!

Katso seuraavat startit alkavat koulutukset listalta.

Kenelle?
Palkkahallinnon ammattilainen -koulutus on kattava lisäkoulutus palkkahallinnon tehtävissä toimiville. Saat perustiedot ja laajaa käytännön osaamista!

Mitä opiskelet?
Opinnoissasi keskityt palkkahallinnon aiheisiin monipuolisesti. Koulutuksen jälkeen hallitset kuukausi- ja tuntipalkkojen laskennan palkanlaskentaohjelmaa hyödyntäen. Koulutuksessa perehdyt myös työlainsäädäntöön sekä ilmoituksiin ja tilityksiin.

Työn ohessa opiskellen
Palkkahallinnon ammattilainen -koulutus kestää noin yhden vuoden. Koulutus on monimuotoista, sisältäen lähiopetusta noin yhtenä arkipäivänä kuukaudessa. Lisäksi opintoihin kuuluu oppimistehtäviä ja itsenäistä työskentelyä verkko-oppimisympäristössä. Palkkahallinnon töissä toimivat suorittavat taloushallinnon ammattitutkinnon tai osia siitä.

Onko sinulla jo riittävästi osaamista? Voit myös suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta.

Koulutuksen rahoitus
Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta ja sen omavastuu on 600 euroa. Taloushallinnon ammattitutkinnon suorittamisesta peritään lisäksi tutkintomaksu (58 euroa).

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai yrityksen/työnantajan kustantamana. Kysy lisää!

Mitä hyödyt?
Monipuolinen koulutus tarjoaa täsmäoppia palkkahallinnosta. Monipuoliset opinnot varmistavat sen, että sinulla on ajatasaiset tiedot palkkahallinnon tehtävissä toimimiseen.

Koulutuksessa mukana olleiden kommentteja koulutuksesta:
-Ei turhaa höpinää, vaan keskitytään ollennaiseen.
-Laadukasta, mielenkiintoista, tehokasta.
-Mielenkiintoista, vastasi odotuksia ja hyvä että on ollut paljon käytännön tehtäviä.
-Todella tiedontäyteistä, tiivistä ja kannustavaa. Hyvä opettaja!

Miten mukaan?
Palkkahallinnon ammattilainen -koulutuksia järjestetään Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Katso seuraavat startit alkavat koulutukset -listasta tai ota yhteyttä Marjoon.

Voit myös täyttää tästä hakulomakkeen, jolloin olet automaattisesti mukana seuraavan ryhmän opiskelijavalinnoissa. Opiskelijavalinnassa ovat etusijalla alalla jo työskentelevät tutkinnon suorittajat.

Ota yhteyttä ja käynnistetään osaamisen uudistaminen!
Marjo Kulmala
p. 050 342 9349
marjo.kulmala(at)syo.fi