Suomen Yrittäjäopisto

Taloushallinnon ammattitutkinto, Palkkahallinnon ammattilainen

Palkkahallinnon koulutus tarjoaa käytännöllistä ja ajantasaista tietoa palkanlaskennan tehtäviin, olit sitten hiljattain alalle siirtynyt tai tehtävissä pidempään työskennellyt. Saat laajaa käytännön osaamista alan työtehtävissä toimimiseen!

Kehity palkanlaskijana!

Katso seuraavat startit alkavat koulutukset listalta.

Kenelle?

Taloushallinnon ammattitutkintoon, palkanlaskijan osaamisalaan valmistava Palkkahallinnon ammattilainen -koulutus on kattava lisäkoulutus taloushallinnon tehtävissä jo toimiville. Saat perustiedot ja laajaa käytännön osaamista!

Tutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka hoitaa taloushallinnon tehtäviä kattavasti. Hänellä on laaja-alaiset taidot työskennellä joustavasti taloushallinnon tehtävissä ja edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan. Taloushallinnon tutkintoa suorittavalla on vankka taloushallinnon osaaminen, jonka hän on hankkinut osaamisalan mukaisissa työtehtävissä.

Taloushallinnon ammattitutkinnossa on valittavana seuraavat osaamisalat
- Talousassistentin osaamisala
- Kirjanpitäjän osaamisala
- Palkanlaskijan osaamisala
Tutustu tarkemmin tutkinnon ammattitaitovaatimuksiin..

Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen em. taloushallinnon tehtävissä. Tutkintoon voi sisältyä myös kaksi muuta valinnaista aihetta osaamisesi tai työnkuvasi mukaan, esimerkiksi budjetointia, rahoitussuunnittelua henkilöstöasioita tai vaikkapa tutkinnon osan yrittäjätutkinnoista.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkinnossa vaadittua osaamista, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta.

Opiskelu käytännössä

Opinnoissa keskityt palkkahallinnon aiheisiin monipuolisesti. Koulutuksen jälkeen hallitset kuukausi- ja tuntipalkkojen laskennan palkanlaskentaohjelmaa hyödyntäen. Koulutuksessa perehdyt myös työlainsäädäntöön sekä ilmoituksiin ja tilityksiin.

Jo ennen opintojen alkamista laadit vastuukouluttajan ohjaamana henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja valitset tarvitsemasi opintokokonaisuudet kehittääksesi ammattitaitoasi vastaamaan tutkintovaatimuksia. Pääsyvaatimuksena on alan työpaikka.

Koulutus kestää noin 10kk. Koulutus tapahtuu työn ohessa, sisältäen lähiopetusta noin 1-2 arkipäivää kuukaudessa. Lisäksi opintoihin kuuluu oppimistehtäviä ja itsenäistä työskentelyä verkko-oppimisympäristössä. Lue lisää aikuisopiskelusta.

Osallistumismaksu

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta ja sen omavastuu on 400 euroa. Taloushallinnon ammattitutkinnon suorittamisesta peritään lisäksi tutkintomaksu (58 euroa).

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai yrityksen/työnantajan kustantamana. Kysy lisää!

Lisätiedot ja hakeutuminen

Ota yhteyttä Marjoon tai klikkaa Ilmoittaudu-painiketta ja täytä hakulomake.

Marjo Kulmala
p. 050 342 9349
marjo.kulmala(at)syo.fi

btn ilmoittaudu

Lue myös:

 

 Koulutuksessa mukana olleiden kommentteja:
-Ei turhaa höpinää, vaan keskitytään ollennaiseen.
-Laadukasta, mielenkiintoista, tehokasta.
-Mielenkiintoista, vastasi odotuksia ja hyvä että on ollut paljon käytännön tehtäviä.
-Todella tiedontäyteistä, tiivistä ja kannustavaa. Hyvä opettaja!

 

 

btn ilmoittaudu

btn yhteydenotto


btn press