Suomen Yrittäjäopisto

Palkkahallinnon ammattilaiseksi

Palkkahallinnon koulutus tarjoaa käytännöllistä ja ajantasaista tietoa palkanlaskennan tehtäviin, olit sitten hiljattain alalle siirtynyt tai tehtävissä pidempään työskennellyt. Saat laajan käytännön osaamisen palkanlaskijan työtehtävissä toimimiseen!

Kehity palkanlaskijana!

Seuraavat koulutukset alkavat keväällä 2016 Seinäjoella ja Hämeenlinnassa.

Kenelle?

Taloushallinnon ammattitutkintoon, palkanlaskijan osaamisalaan valmistava koulutus on lisäkoulutusta taloushallinnon tehtävissä jo työskenteleville henkilöille, jotka haluavat päivittää tai syventää osaamistaan ja saada lisävarmuutta työhönsä tehtävänkuvan muuttuessa tai laajentuessa.

Tutkinto

Taloushallinnon ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka hoitaa taloushallinnon tehtäviä kattavasti. Hänellä on laaja-alaiset taidot työskennellä joustavasti taloushallinnon tehtävissä ja edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan. Taloushallinnon tutkintoa suorittavalla on vankka taloushallinnon osaaminen, jonka hän on hankkinut osaamisalan mukaisissa työtehtävissä.

Taloushallinnon ammattitutkinnossa on valittavana seuraavat osaamisalat
- Talousassistentin osaamisala
- Kirjanpitäjän osaamisala
- Palkanlaskijan osaamisala
Tutustu tarkemmin tutkinnon ammattitaitovaatimuksiin..

Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen em. taloushallinnon tehtävissä. Tutkintoon voi sisältyä myös kaksi muuta valinnaista aihetta osaamisesi tai työnkuvasi mukaan, esimerkiksi budjetointia, rahoitussuunnittelua henkilöstöasioita tai vaikkapa tutkinnon osan yrittäjätutkinnoista. Katso taloushallinnon ammattitutkinnon rakenne.

Suoraan tutkintoon

Mikäli sinulla on jo tutkinnossa vaadittua osaamista, voit suorittaa tutkinnon ilman valmistavaa koulutusta.

Opiskelu käytännössä

Opinnoissa keskityt palkkahallinnon aiheisiin monipuolisesti. Koulutuksen jälkeen hallitset kuukausi- ja tuntipalkkojen laskennan palkanlaskentaohjelmaa hyödyntäen. Koulutuksessa perehdyt myös työlainsäädäntöön sekä ilmoituksiin ja tilityksiin. Tutustu taloushallinnon ammattitutkinnon koulutusmoduuleihin sekä esimerkkeihin oppimispoluista.

Jo ennen opintojen alkamista laadit vastuukouluttajan ohjaamana henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman ja valitset tarvitsemasi opintokokonaisuudet kehittääksesi ammattitaitoasi vastaamaan tutkintovaatimuksia. Pääsyvaatimuksena on alan työpaikka.

Koulutus kestää noin 9 kk. Koulutus tapahtuu työn ohessa, sisältäen lähiopetusta arkipäivisin (max. 11). Lisäksi opintoihin kuuluu oppimistehtäviä ja itsenäistä työskentelyä verkko-oppimisympäristössä. Halutessasi sinun on mahdollista osallistua myös kirjanpidon koulutuspäiviin Seinäjoella. Lue lisää aikuisopiskelusta.

Osallistumismaksu

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Osallistumismaksun suuruus määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmaan sovittujen koulutuspäivien ja verkkokurssien määrästä seuraavasti:

  • 200 € tutkinnon suorittaminen ilman valmistavaa koulutusta
  • 300 € tutkinto + 1-5 koulutuspäivää
  • 400 € tutkinto + 6-10 koulutuspäivää
  • 500 € tutkinto + 11-15 koulutuspäivää
  • 600 € tutkinto + yli 15 koulutuspäivää

Lisäksi peritään tutkintomaksu, 58 euroa. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujalle maksuton. Pääsyvaatimuksena on tutkinnon suorittamiseen soveltuva alan työpaikka.

Tutkinnon suorittaminen oikeuttaa hakemaan ammattitutkintostipendiä (390€) Koulutusrahastosta.

Lisätiedot ja hakeutuminen

Ota meihin yhteyttä tai klikkaa Ilmoittaudu-painiketta ja täytä hakulomake.

Kirsi Övermark
p. 050 336 6328
kirsi.overmark(at)syo.fi

Hannele Nyman
p. 010 8414 010
hannele.nyman(at)syo.fi

btn ilmoittaudu

Lue myös:

 

 Koulutuksessa mukana olleiden kommentteja:
-Ei turhaa höpinää, vaan keskitytään ollennaiseen.
-Laadukasta, mielenkiintoista, tehokasta.
-Mielenkiintoista, vastasi odotuksia ja hyvä että on ollut paljon käytännön tehtäviä.
-Todella tiedontäyteistä, tiivistä ja kannustavaa. Hyvä opettaja!

 

 

btn ilmoittaudu

btn yhteydenotto


btn press